آنچه در دولت روحانی می گذرد یک مقاومت عجیب در مقابل هر گونه تغییر اقتصادی است ؟
دولت روحانی به شکل بی سابقه و احمقانه ای در مقابل مشکلات اقتصادی بو جود آمده ناشی از افزایش قیمت ارز بی تحرک و منفعل عمل کرده است؟
و در مقابل خواست عمومی ( مردم و مجلس ) برای تغییرات به شکل لجبازانه ای مقاومت می کند؟
این مقاومت ناشی از چند چیز می تواند باشد.
1- ناشی از نداشتن گزینه مناسب ( مناسب از دید روحانی یعنی موافق آقا مطیع زیر سوال نبرد گذشته ایشان الی غیر ذالک)
2-ناشی از عدم درک تغییرات در اقتصاد کشور و وخیم بودن اوضاع فعلی ( آقایان تا همین اواخر هم می گفتند وضع خوب است کمی مشکلات در صنعت و تجارت داریم آن هم رفع می شود در تمام دنیا شرکت ها ورشکست می شوند این یک چیز طبیعی است)
3-ناشی از نا امیدی کامل از اصلاح اقتصاد هم می تواند باشد یعنی آقایان پی برده اند با این زورها و به این سادگی امکان حل مشکلات بانکهای ورشکسته صندوق های بازنشستگی ورشکسته کسری بودجه قابل حل نیست لذا می خواهند بدون تغییر این باقی سه سال طی گذران کنند.
4-ناشی از گستاخی و وقاحت شخص خود روحانی می تواند باشد آقا به شما چه مربوط است دولت کی سر کار می رود کی تعطیل می کند اصلا به مجلس چه ربطی دارد به ملت چه ربطی دارد اعضاء دولت چقدر حقوق می گیرند چه می کنند فرزندانشان کجا هستند؟
5-ناشی از عدم توانایی مطلق؟
6-ناشی از فشار بخش خصوصی غالب بر دولت (مافیا خودرو مافیا بانکهای خصوصی مافیا واردات مافیا دانه های روغنی .......) اگرچه در گذشته بیشترین فشار بر دولت ها از جانب همین گروه بوده است؟
7- ناشی از فشار خارجی مانند آمریکا و اتحادیه اروپا یا روسیه چین یا حتی کشورهای همسایه؟
8- ناشی از مقاومت در مقابل رقبا سیاسی جناحهای اصلاح طلب و جناح اصول گرایان یا گروه احمدی نژاد که این مقاومت به لجبازی سیاسی هم می شود تعبیر کرد در واقع تلقی روحانی اینست که کودتای ارزی برای دولت او مفید است اما کودتای رقبا سیاسی غیر قابل قبول در واقع منافع شخصی بر منافع ملت ایران ارجحیت دارد؟ همانطور که قبلا هم آمده بود تلقی روحانی از تغییر برکناری او به نفع یکی از سه گروه بالا است تقاضای استعفا تقاضای استیضاح هم از این دید برای روحانی تفسیر شده است اینکه می گوید به مجلس بیاید هر آنچه هست افشاء می کند بازگشت همین تفسیر است
این خلاصه ای از مقاومت در برابر تغییر است از نگاه دولت؟
اگرچه به نظر من تمام عوامل بالا با درصدهای مختلف در این مقاومت سهیم هستند اما سهم خواهی شخص روحانی بیشترین ضرر و زیان دارد
تمکین روحانی و دولت او برای تغییر می تواند از مشکلات اقتصادی بکاهد اما مقاومت او می تواند دولت را به قهقرا ببرد
اما از دید کلان و صلاح کشور این تغییر لازم و مقابله با آن لجبازی با آن خیانت به انقلاب به اقتصاد به آحاد مردم فقیر ایران است این مقاومت در مقابل تغییر کشور را بیشتر صدمه پذیر می کند؟
یکی از عجیب ترین وضعیت ها اکنون است مردم دارند شکیبایی می کنند تحمل می کنند.
مجموعه دولت فعلی سابق و جناحهای سیاسی دارند بیشترین تخریب و توطئه را بروز می دهند با درگیری با افشاء گری با خصومت با لجاجت و همه هم دارند سنگ مردم به سینه می زنند؟
در حالیکه همه دارند سنگ خود را به سینه می زنند و خاکش را بر سر ملت می ریزند.
فکر نکنید اگر حاکمیت شکست بخورد آمریکا می آید و مملکت درست می شود ؟
عینا همان تفکری که در 28 مرداد 1332 در مردم حاکم شده بود
آقایان دولت آقایان منتظر دولت جناحهای سیاسی میدان دار درگیری این شاید آخرین دور لجبازی و تخاصم باشد
خیر این بار اگر این دولت ضعیف و ناتوان روحانی یا هر شخص دیگری شکست بخورد جایگزین نه سلطنت طلبان هستند نه منافقین نه آمریکایی ها ؟
آنچه مشخص است شکست انقلاب یک جایگزین دارد آن هم فقط داعش؟
- ۹۷/۰۶/۰۱