انتخابات ریاست جمهوری چهارده هم در یک برهه زمانی کوتاه فرا رسید با شهادت دکتر رئیسی که یک سال زودتر از انتخابات موعود بود می شود گفت یک غافلگیری زود هنگام برای بازیگران صحنه سیاسی کشور رقم خورد.
ثبت بی هنگام و عجولانه عده زیادی را به صرافت انداخت تا موجودی خود را به میدان بیاورند.برای انتخابات از سمت دیگر شرایط تحمیلی شورای نگهبان ( چهار سال سابقه کلان دولتی که خود جای بحث دارد ) عرصه را به نفع اصلاح طلبان رقم زده است
چون بیشتر سوابق در بیست سال گذشته متعلق به این گروه است دولت احمدی نژاد سابقه بیشتری دارد اما در بین مردم دولت او طرفدار چندانی ندارد این دولت روحانی بود که بدنه کارشناسی دولت بر سر کار آورد که بسیاری تا کنون بر مناصب هستند لذا چرخه کاندیداها به این سو برگشته است .
از سمت دیگر با شهادت دکتر رئیسی دیگر شخص برجسته دیگری در جناح اصول گرایان وجود ندارد.
لذا قابلیت رقابت به شکل قابل ملاحظه ای تغییر کرده است .
یک طرف اصلاح طلبان با یک گروه رسانه ای عظیم و سمت دیگر اصول گرایان متفرق با رسانه های غیر هماهنگ و کوچکتر.
توپخانه اصلاح طلبان بسیار سنگین و کوبنده در هر صحنه ای حاضر می شوند آتش تهیه تخریب ترور شخصیت اشخاص آتش تهیه تکریم و دلجویی بی وقفه کار می کند عده ای تخریب می کنند عده ای تحقیر می کنند عده ای هم تطهیر می کنند هماهنگ از قبل برنامه ریزی شده .
سمت سوم این ماجرا کاندیدا های مستقل هستند که بیشتر آبشخور اصلاح طلبی دارند تا اصول گرایی.
بیشتر روابط زیر پرده دارند تا روی پرده عالم سیاست؟
شخص آقای علی لاریجانی هم این وسط خود یک طرف چهارم تشکیل می دهد با روابط تاریخی و مخفیانه از یک سمت با قدیمی ترین نیروهای اصول گرایی و همینطور روابط طولانی با تندرو ترین گروههای اصلاح طلبی ؟
همه نزاعهای انتخاباتی یک طرف خود شخص لاریجانی سمت دیگر از یک سمت ایشان با جمله اعاده صلاحیت آقای خامنه ای خیالش از سمت رد صلاحیت راحت شده از سمت دیگر بیشتر با زبان کنایه سخن می گوید.
بازی پیچیده شده معلوم نیست ورق برنده دست چه کسی است؟
اما محرز است که یک طرف پیروزی شخص آقای لاریجانی نشسته مقابل او تا کنون رقیبی وجود ندارد؟
این اشتباه است شخص آقای جلیلی را رقیب ایشان معرفی کنیم این کهنه بازیگر سیاست هنوز برگ های خود را رو نکرده است.
با حذف باقی بازیگران ثبت نام اینک به نظر می رسد هر تایید صلاحیت دیگری نتواند بازی را مغلوبه کند.
رد صلاحیت لاریجانی در دور قبل اینک او را به بازیگر منحصر به فردی در این بازی سیاسی تبدیل کرده .
اگر شورای نگهبان تعدادی محدود بازیگر جدید را وارد بازی نکند بلاشک از هم اکنون بازی را به نفع اقای لاریجانی ثبت خواهد کرد.
بازی که به نظر می رسید بعد شهادت آقای رئیسی یک برنده اصول گرایی داشته باشد اینک به نفع جناح مقابل تمام شده
کیش و مات؟
دولت لاریجانی دولت اصول گرایی نخواهد بود در واقع دولت او ادامه دولتهای تکنو کراتهای روحانی به شمار خواهد آمد با حضور ایشان در راس دولت جمهوری اسلامی ایران یکبار دیگر شاهد گرایش به غرب خواهیم بود حرکتی درست بر خلاف دکتر رئیسی بار دیگر اقتصاد ایران شرطی خواهد شد و شرایط وابستگی تشدید؟
این مردم خواهند بود که به امید شرایط بهتر اقتصادی مجددا طعم تلخ عدم توسعه کشور خواهند چشید.
واقعیت اینجاست که بازی بزرگان از جمله رهبری و شورای نگهبان می تواند این سپهر را به هم بزند وگرنه هیچ تردیدی در نتیجه انتخابات وجود ندارد حتی اگر همه دیگران هم باشند اقایان احمدی نژادبذر پاش مخبر ............
- ۰۳/۰۳/۱۲